Transport si amplasament

Transport si amplasament

Transport containere maritime si containere birou

Putem asigura servicii de transport containere, manipulare containere, depozitare containere .

Compania noastra dispune de o flota de camioane pentru transport containere . Camioanele sunt dotate cu macara astfel incat putem asigura incarcarea si descarcarea containerelor la destinatie fara a depinde de terti , ne referim aici la costuri suplimentare pentru descarcare generate de necesitatea unei macarale .

Avem pentru prima data in Romania un camion capabil sa incarce, transporte si sa descarce containerele de 40′ inclusiv cele de 40′ Hc.


Incarcare containere

Daca apelati la noi pentru achizitia de containere sau pentru serviciul de transport, veti avea certitudinea ca ati primit cele mai bune produse sau servicii, va vom recomanda cel mai potrivit tip de container pentru depozitarea marfurilor sau a echipamentelor dumneavoastra si va vom ghida in privinta transportului de containere,  va punem la dispozitie cel mai bune camioane pentru acest tip de transport, autovehicule specializate dotate cu echipamente de ridicare si manipulare.


Pentru o oferta concreta, tot ce trebuie sa faceti este sa ne adresati o cerere de oferta in care sa ne specificati ce containere doriti sa achizitionati sau ce servicii de transport solicitati si destinatia unde va avea loc descarcarea.Va stam in permanenta la dispozitie si asteptam cu interes cererile dumneavoastra, echipa noastra va ofera in timp real toate informatiile de care aveti nevoie astfel incat sa puteti obtine informatiile necesare pentru realizarea proiectului dumneavoastra.

WhatsApp chat